Categories
Associació Entitats

L’Ajuntament de Reus i ASCASUD signen un conveni de col·laboració

ASCASUD col·labora amb la Regidoria d'Empresa, Formació i Ocupació per assessorament d'emprenedoria i empresa

La Regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Reus ha iniciat recentment una col·laboració amb l’associació de mentoria empresarial ASCASUD per tal de complementar els serveis d’orientació a persones emprenedores que es realitzen des del Servei d’Assessorament a l’Emprenedoria i l’Empresa.

Amb aquesta col·laboració es vol aprofitar el coneixement de persones amb gran experiència amb l’objectiu d’iniciar projectes emprenedors amb el màxim de suport i garanties. Els voluntaris d’ASCASUD són experts sènior en mentoria empresarial que, desinteressadament, posen el seu coneixement i experiència al servei de les persones emprenedores i de les empreses que necessitin orientació en el desenvolupament i gestió dels seus projectes de negoci i empreses.

A ASCASUD estem molt agraïts a la Regidoria, amb el Regidor Sr, Oscar Subirats i la Tècnica Sra. Cèlia Bermudez, per la confiança que han tingut en la nostra associació per orientar i formar persones emprenedores i empresàries de Reus.

ASCASUD som una entitat de mentoria empresarial feta per voluntaris ja retirats de la vida laboral, però que encara volem mantenir una activitat i una vinculació amb el teixit empresarial i productiu de la regió. Som aproximadament uns 30 ex-directius, empresaris i professionals, que de manera altruista, aportem la nostra experiència d’empresa a persones que vulguin iniciar o reorientar el seu negoci o comerç.

Col·laborem amb entitats públiques i privades, com ara l’ajuntament de Reus, per donar el servei d’orientació i formació empresarial, i estem reconeguts per la Generalitat com un servei d’emprenedoria dins de la Xarxa Emprèn de Catalunya.
Mantenim també convenis de col·laboració amb entitats de finançament per poder donar resposta a la inversió que pot suposar el crear un projecte empresarial.

Podeu veure la notícia al portal de l’Ajuntament de Reus clicant aquí.
Altres mitjans que es fan ressò de la notícia:
La Nova Ràdio de Reus
Canal Reus
Diari Esclafit
Reus Digital